Vídeos destacats

Llistat de capítols

 • Grup_puigagulla
  07/03/2015

  Santa Eugènia de Berga

  Caminant per Catalunya

  24:06 81 reproduccions

  Excursió per els entorns de la població osonenca de Santa Eugènia de Berga. Gaudirem de la seva magnífica església romànica i d'uns paratges plens d'atractius. També visitarem l'església de Santa Maria de Vilalleons i el Santuari de Puig l'Agulla entre d'altres.

  +
 • Crup_montsant
  27/02/2015

  Morera de Montsant

  Caminant per Catalunya

  24:21 226 reproduccions

  Excursió per el Montsant, on farem el cim més alt del Priorat, la Roca Corbatera de 1.163 m. Amb sortida i arribada a la Morera de Montsant, gaudirem d'aquesta zona pujant i baixant els seus Graus, verticals i espectaculars, veurem una cova i tindrem magnífiques vistes en un entorn privilegiat.

  +
 • Grup_tines
  20/02/2015

  Tines de la vall del Flequer

  Caminant per Catalunya

  24:35 160 reproduccions

  Sortida a la comarca del Bages per fer la ruta de les Tines de la Vall del Flequer. Una excursió plena de restes d'una època vitinicola on s'hi van construïr les Tines, per fer el vi a peu de vinya i així evitar les complicacions en el transport de la verema. A més durant el recorregut gaudirem d'una bauma, una ermita i un pont molt característi...

  +
 • Grup_carcaixells
  13/02/2015

  Carcaixells i Montclar

  Caminant per Catalunya

  23:24 156 reproduccions

  Sortida per la comarca del Baix Empordà per fer un dels seus cims, el Montclar de 407 metres. Sortirem de la parròquia de Santa Maria de Solius on hi ha un monestir cistercenc i gaudirem d'una ruta plena d'aliciens: Els Carcaixells, una cova, un poblat ibèric i tot envoltat de paisatge i natura.

  +
 • Grup_vallespirans
  06/02/2015

  Vallespirans

  Caminant per Catalunya

  24:37 201 reproduccions

  Excursió per el veïnat de Vallespirans al municipi de les Llosses a la comarca del Ripollès, on gaudirem d'un paisatge amable, hivernal, però ple de referències interessants. Fonts medicinals, grans masies, esglésies, dolmens i tot ple d'històries de bandolers, abats i bruixes.

  +
 • Roc_auro
  30/01/2015

  Roc de l'Aurò

  Caminant per Catalunya

  23:58 171 reproduccions

  Excursió a la comarca del Berguedà en un dels extrems dels Rasos de Peguera, a la serra de Corbera, per fer tres cims poc coneguts però molt emblemàtics. La Torreta dels Enginyers, el Roc de l'Auró i el Cogulló d'Estela. I tot envoltat de fonts, vistes, llegendes i un santuari, el de Corbera on iniciarem la sortida, al terme de Castellar del Riu.

  +
 • Grup_castellter_ol
  23/01/2015

  Castellterçol

  Caminant per Catalunya

  23:53 213 reproduccions

  Excursió al Moianès, per conèixer els entorns de Castellterçol per la serra de les pedres, l'ermita de Sant Julià d'Úixols i el castell de Sant Miquel.

  +
 • Grup_puig_cornedor
  16/01/2015

  Santa Margarida de Vinyoles

  Caminant per Catalunya

  24:06 162 reproduccions

  Sortida per la comarca del Ripollès, a la serra de Santa Margarida de Vinyoles, on gaudirem d'un recorregut ple d'al·licients i farem el cim del Puig Cornedor de 1.228 metres, conegut com el "mirador de Catalunya".

  +
 • Folgueroles
  02/01/2015

  Verdaguer a Folgueroles

  Caminant per Catalunya

  26:23 210 reproduccions

  La població osonenca de Folgueroles és com un museu a l'aire lliure dedicat a la figura del poeta Jacint Verdaguer, que hi va néixer i viure els primers anys de la seva vida. Recorrem alguns d'aquests racons i també visitem la Casa Museu Verdaguer.

  +
 • Grup_cellera_ok
  26/12/2014

  Ruta de les Pedreres

  Caminant per Catalunya

  24:06 171 reproduccions

  Excursió a la Cellera de Ter per fer la ruta de les pedreres que ens permetrà descobrir el passat industrial d'aquesta població de la comarca de la Selva. I a més gaudir de paisatges extraordinaris tot coincidint la plana del Ter amb el massís de les Guilleries.

  +

Programa

Programa d'excursions fetes a tot Catalunya

Canal responsable

Televisió del Ripollès

Productor

Ripolles