Llistat de capítols

 • Monica_bargallo
  22/11/2016

  Mònica Bargalló

  Postres de Músic

  31:34 75 reproduccions

  Miquel Grifell ens descobreix la casa de Monik Bargalló, a Beget. Amb ella repassarem la seva dilatada trajectòria musical i aprofundirem més en la seva vida interior i projectes de futur.

  +
 • Oscar_linares
  15/11/2016

  Oscar Linares

  Postres de Músic

  34:56 21 reproduccions

  Músic garrotxí afincat a Madrid que visita en Miquel Grifell en un paisatge tan idílic com evocador com és Coll de Canes. Una entrevista en un espai obert on els dos músics i amics faran vibrar l'entorn natural amb humor, anècdotes i molt de blues.

  +
 • Jordi_carles
  08/11/2016

  Jordi Carles

  Postres de Músic

  25:39 49 reproduccions

  Miquel Grifell entra a la casa del músic ripollès i resident a Olot, Jordi Carles. Un músic que ha tocat en nombroses formacions i estils, entre ells Àspid.

  +
 • Marc_august
  01/11/2016

  Marc August Muntanya

  Postres de Músic

  26:44 15 reproduccions

  En Miquel visita la casa del músic i pastor Marc August Muntanya. Ens aproparà a la seva faceta tant d'acordionista com d'elaborador de formatges des de la seva explotació al municipi de Riudaura.

  +
 • Alguer
  25/10/2016

  Alguer Miquel

  Postres de Músic

  27:51 16 reproduccions

  El cantant de Txarango, el santjoaní Alguer Miquel convida Miquel Grifell a visitar la seva casa i junts mantenen una conversa de músic a músic, on coneixerem els detalls dels seus projectes com a poeta i del nou disc de Txarango.

  +

Informació del programa

Postres de Músic entra a les cases dels músics i manté converses de proximitat i confiança amb companys de carretera i escenaris. Presentat per Miquel Grifell aprofundim en el dia a dia de músics de casa nostra.

Canal responsable

Televisió del Ripollès