Llistat de capítols

 • Som_poble_ribes
  11/01/2017

  Ribes de Freser

  Som de Poble

  23:40 368 reproduccions

  Ribes de Freser és poble de moltes vivències, i més quan tractem amb algú que hi ha tingut una intensa vida social. Explorem la vila amb en Togo, descendent de Cal Pairó, que ha participat en tot i més a la vila i a Vall de Núria, la seva passió.

  +
 • Som_poble_fustany_
  21/12/2016

  Fustanyà

  Som de Poble

  23:38 9 reproduccions

  Fustanyà és un poble que consta de diverses cases disseminades, i el nucli central, la casa de Fustanyà, amb església pròpia. En aquest programa, veurem el nucli queralbí (amb una petita menció a Serrat, muntanya amunt) de la mà de la Rosa Constans, que hi va viure de menuda, de més gran hi va tornar... I s'hi ha quedat!

  +
 • Som_poble_tregura
  14/12/2016

  Tregurà

  Som de Poble

  24:35 160 reproduccions

  Avui visitem un dels pobles més alts i, per què no dir-ho, freds del Ripollès. Tregurà es troba acimat i dins del terme municipal de Vilallonga de Ter, a la Vall de Camprodon. La visita comptarà amb un important component de records i enyor d'una època que és complicat que torni, però que va ser intensament viscuda pel seu protagonista, l'Albert...

  +
 • Llaes
  07/12/2016

  Llaés

  Som de Poble

  25:26 17 reproduccions

  No hi ha com visitar pobles menuts. A Llaés no són ni deu persones, i un dels qui coneix el veïnat millor que ningú és en Xevi Sansalvador, que ens va fer un dels programes amb algunes de les vistes més espectaculars de la comarca.

  +
 • Marc_navarro
  30/11/2016

  Camprodon

  Som de Poble

  23:58 166 reproduccions

  Avui en Xavier Roura revisita Camprodon i ho fa amb un convidat de luxe: Marc Navarro, veí de sempre de la vila, enamorat de Camprodon com el que més i que sempre ha estat un dels més presents i col·laboratius en la vida social del poble.

  +
 • Ral
  23/11/2016

  La Ral

  Som de Poble

  24:47 165 reproduccions

  Avui visitem La Ral, un menut poble que consta de només un carrer i que pertany a Sant Pau de Segúries, però amb molta història. I d'explicar-nos-la se n'encarrega la Carme Ricart, veïna des de fa moltes dècades del poble.

  +
 • Eveli_adam
  16/11/2016

  Campdevànol

  Som de Poble

  29:46 34 reproduccions

  I tornem aquesta temporada a Campdevànol! En aquest cas, ho fem amb algú que hi ha passat tota la vida i que s'ha reciclat en els últims anys, esdevenint un dels seus personatges més coneguts: l'Evelí Adam.

  +
 • Agusti_mas
  09/11/2016

  Ripoll

  Som de Poble

  22:24 45 reproduccions

  La tercera aturada a Ripoll, i la primera d'aquesta temporada! Aquest cop veurem la capital ripollesa a través d'un jove que n'ha estat fora però que ha tornat a les seves terres: l'Agustí Mas!

  +
 • Som_poble_espinavell
  02/11/2016

  Espinavell

  Som de Poble

  29:57 110 reproduccions

  La visita d'avui és a Espinavell, un menudíssim poble que pertany a Molló i es troba en una de les cotes més altes de la comarca, a tocar del Costabona. Però el fred que s'hi passa es contrarresta amb l'escalf de les històries que explica l'Eva Martínez-Picó, veïna nouvinguda a Espinavell... Però que pot parlar com una més del poble.

  +
 • Llosses
  26/10/2016

  Santa Maria de Matamala

  Som de Poble

  22:29 97 reproduccions

  Avui toca visitar Santa Maria de Matamala, un dels nuclis de l'extens municipi de Les Llosses, al sud del Ripollès. I en Xavi Roura visitarà un altre cop el poble sense carrers de la mà de la Marina Puigcorbé, una jove criada al poble... i que ha decidit quedar-s'hi per tirar-lo endavant!

  +

Informació del programa

En Xavi Roura visita cada setmana un poble de la comarca del Ripollès per conèixer-lo a través dels ulls dels seus veïns. Un programa que busca l'humor, la història i les anècdotes per fer un retrat de cada municipi.

Canal responsable

Televisió del Ripollès